3 Juni 2023 Centrumbraderie in 's-Gravenpolder!

Op 3 juni 2023 verandert 's-Gravenpolder in een bruisend feest van meer dan 150 kraampjes, waar je kunt genieten van een ongeëvenaarde selectie aan producten en activiteiten. Deze spectaculaire Centrumbraderie is dé gelegenheid om samen te komen, te genieten en de levendige sfeer van ons prachtige dorp te ervaren!

Struin langs de kleurrijke marktkramen, waar lokale handelaren hun unieke waren aanbieden. Van handgemaakte sieraden tot trendy mode en innovatieve woonaccessoires, je zult gegarandeerd iets vinden dat je hart sneller doet kloppen. Met meer dan 150 kramen om te ontdekken, zijn de mogelijkheden eindeloos.

De Centrumbraderie biedt niet alleen een geweldige winkelervaring, maar ook een scala aan spannende attracties voor jong en oud. Leuke kinderattracties zoals de ouderwetse gezelligheid van een draaimolen of een leuke bungeejump! 

Voor degenen die houden van een uitdaging, is er ook het populaire spijkerbroekhangen. Test je kracht en uithoudingsvermogen terwijl je de hele menigte vermaakt!

Natuurlijk kun je tijdens de Centrumbraderie ook genieten van heerlijk eten en drinken. Proef de smakelijke hapjes en gerechten van lokale eetkraampjes, waar de geuren en smaken je zintuigen prikkelen. Verwen jezelf met een culinaire ervaring die je smaakpapillen zal verrassen.

Mis deze kans niet om de levendige en gezellige sfeer van 's-Gravenpolder te ervaren.

Verzamel je vrienden en familie voor een onvergetelijke dag op de Centrumbraderie.
Ervaar de sensatie van meer dan 150 kramen, geniet van de opwindende attracties zoals de draaimolen en bungeejump, en daag jezelf uit met het spijkerbroekhangen.

Kom langs en beleef een buitengewoon evenement dat je nog lang zal bijblijven. De Centrumbraderie van 's-Gravenpolder wacht op je!

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie