Centrum braderie Terneuzen 21 juli 2023

Centrum braderie Terneuzen 21 juli 2023

Zet het alvast in uw agenda! Op 21 juli 2023 vindt de gezellige Centrum Braderie van Terneuzen plaats. Een evenement dat jong en oud vermaakt met leuke attracties en entertainment.

Laat u verrassen door de diverse kramen die zorgen voor een brede variëteit aan lokale producten en handgemaakte waren. Of u nu op zoek bent naar unieke cadeaus, ambachtelijke lekkernijen, mode-accessoires of kunstwerken, u zult zeker iets bijzonders vinden.

Naast de braderiekramen bieden de winkels in het centrum van Terneuzen een extra winkelervaring. Ontdek de charmante boetiekjes en geniet van het gemak van het winkelen in het hart van de stad.

Tijdens de Centrum Braderie kunt u tevens genieten van gezellige terrasjes, waar u kunt ontspannen en de sfeer van het evenement kunt absorberen. Neem plaats, bestel uw favoriete drankje en proef heerlijke hapjes terwijl u de levendige ambiance van de braderie beleeft.

Mis deze bruisende dag in Terneuzen niet! Kom op 21 juli 2023 naar de Centrum Braderie en beleef een onvergetelijke ervaring vol lokale producten, handgemaakte waren, stenen winkels en gezellige terrasjes.

 

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie