Braderie Kruiningen 2 september 2023

Braderie Kruiningen 2 september 2023

Braderie Kruiningen 2023: Een Dag Vol Plezier en Vermaak!

Op 2 september 2023 wordt Kruiningen omgetoverd tot een bruisend festijn tijdens de jaarlijkse braderie. Dit evenement belooft een dag vol diverse attracties en activiteiten voor alle leeftijden. Kom met vrienden en familie en geniet van de geweldige sfeer, lekkere hapjes, en unieke kraampjes.

 

Wat te Verwachten:

  • 🎪 Diverse Attracties en Kramen: De braderie zal gevuld zijn met een uitgebreide selectie kraampjes, variërend van kleding en accessoires tot handgemaakte ambachtelijke producten en lekkernijen.

    🤡 Clown Milko: De kleintjes zullen genieten van optredens van Clown Milko, die de mooiste ballonfiguren uit zijn mouw tovert!

     

  • 🏺 Rommelmarkt en Rad van Avontuur: Voor de schatzoekers is er een rommelmarkt waar je wellicht unieke schatten en vintage items kunt ontdekken. 

  • 🚒 Brandweerdemonstratie: Bewonder de moed van onze lokale helden tijdens een indrukwekkende brandweerdemonstratie, waar ze hun vaardigheden tonen en informatie geven over brandveiligheid.

  • 🧩 Puzzelzoektocht: Neem deel aan een uitdagende puzzelzoektocht die je leidt door de braderie en je laat kennismaken met allerlei verrassende plekken.

  • 🚗 Kantelauto: Waag je aan een spannende ervaring in de kantelauto

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie