Centrum Braderie van Terneuzen op 20 juli 2024

Centrum Braderie van Terneuzen op 20 juli 2024

Mis het niet, noteer alvast deze bruisende dag vol lokale producten, handgemaakte waren, winkelplezier en gezellige terrassen in uw agenda. Op 20 juli 2024 verandert Terneuzen in een magische plek waar jong en oud samenkomt voor een onvergetelijke ervaring.

De Centrum Braderie van Terneuzen biedt een uitgebreide selectie aan kraampjes met een diverse variëteit aan lokale producten. Van ambachtelijke lekkernijen tot unieke cadeaus, mode-accessoires en kunstwerken, er is voor ieder wat wils. Laat u verrassen door de kwaliteit en creativiteit van de exposanten die hun waren met trots presenteren.

Naast de braderiekramen biedt het historische centrum van Terneuzen een extra dimensie aan uw winkelervaring. Verken de charmante boetiekjes en geniet van het gemak van winkelen te midden van historische architectuur en gezellige straatjes.

Tijdens uw bezoek aan de Centrum Braderie kunt u ontspannen op de gezellige terrasjes en genieten van heerlijke hapjes en drankjes. Laat de levendige ambiance van het evenement u omarmen terwijl u samen met vrienden en familie deelneemt aan deze feestelijke dag.

Mis deze kans niet om Terneuzen op zijn best te ervaren! Kom op 20 juli 2024 naar de Centrum Braderie en geniet van een dag vol ontdekkingen, lokale lekkernijen en een bruisende sfeer.

Kom langs op de Centrum Braderie in Terneuzen!

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie