Sint Philipsland centrum braderie zaterdag 15 juni 2024

Sint Philipsland centrum braderie zaterdag 15 juni 2024

Unieke Sint Philipsland Braderie Centrum: Ontdek en Geniet op zaterdag 15 juni 2024 van de Sint Philipsland Braderie in het hart van Sint Philipsland, Zeeland, van 10:00 tot 17:00 uur.

Laat je onderdompelen in een dag vol gezelligheid, unieke vondsten en onvergetelijke ervaringen!

Verken de diverse kraampjes die gevuld zijn met een schat aan bijzondere producten, ambachtelijke lekkernijen en interessante koopjes. Of je nu op zoek bent naar een uniek cadeau, lokale specialiteiten wilt proeven of gewoon wilt genieten van de gezellige sfeer, hier vind je het allemaal.

Proef de heerlijke culinaire hoogstandjes bij de smakelijke kraampjes en laat je smaakpapillen verrassen. Van hartige hapjes tot zoete lekkernijen, er is voor elk wat wils. Geniet van de geuren, kleuren en smaken die de braderie tot leven brengen.

Nodig je vrienden, familie en buren uit en kom samen genieten van deze bijzondere braderie. Ontdek de charme van Sint Philipsland en creëer onvergetelijke herinneringen tijdens dit unieke evenement. Mis de Sint Philipsland Braderie Centrum op zaterdag 15 juni 2024 niet. Wees erbij en beleef een dag vol plezier, ontdekkingen en gezelligheid!

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie