Boxkleed Limited Editions

Boxkleed Limited Editions

Een boxkleed staat bij de meeste ouders op de babyuitzetlijst, blijkt uit onderzoek van de Consumentenbond. En dat is natuurlijk helemaal niet gek, want de kans is groot dat je baby veel tijd zal doorbrengen in de box en een comfortabel kleed voor in je box is dan onmisbaar. Het zorgt voor een zachte, veilige ondergrond, waar je baby vrij op kan spelen, slapen en leren omrollen. Een boxkleed haal je gemakkelijk uit de box en is dan ook te gebruiken als speelkleed op de grond. Handig! 

Wij hebben voor u unieke boxkleden, die we voor u kunnen personaliseren door op de rand van het boxkleed de naam van de baby of een eigen tekst te borduren (maximaal 10 karakters). De boxkleden zijn uniek omdat zij namelijk speciaal voor Kadopakketonline.nl zijn gemaakt, met andere woorden: handgemaakt en het zijn unieke exemplaren, nergens anders te verkrijgen. 

De maten van de boxkleden zijn:
Effen blauw met pijltjes: 1 meter bij 80cm
Effen roze met sterren: 94cm bij 73cm
Effen wit met stippen: 96cm bij 76cm

We hebben op dit moment de (op de foto getoonde) 3 designs beschikbaar, maar wenst u een andere combinatie van de bestaande prints, bijvoorbeeld effen wit met de pijltjes print en een andere kleur bies? Dat kan! Laat het ons weten door contact met ons op te nemen. Houdt u rekening met een langere levertijd dan 4 werkdagen (na ontvangst betaling).

De materialen van de boxkleden zijn 100% katoen met een vulling van fiberfill afgewerkt met een satijnen bies.
De boxkleden zijn goed wasbaar bij een temperatuur van 40 graden.

Maak er een mooi kraamcadeau van door een boxkleed toe te voegen aan een kraammand of samen met bijvoorbeeld een boxopbergzak en/of knuffel te bestellen.
De kersverse ouders zullen er enorm blij mee zijn!

Prijs 29,95€

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie