Creatieve coaching

Creatieve coaching

Ontdek de kracht van creatieve coaching!

Rouw is een intens en persoonlijk proces. Iedereen beleeft het anders en heeft behoefte aan een eigen manier om hiermee om te gaan. Bij individuele creatieve coaching staat jouw rouwproces centraal. We focussen op jouw unieke behoeften en mogelijkheden om veranderingen in te zetten die voor jou haalbaar zijn.

Creativiteit als krachtig hulpmiddel

Praten over een verlies is niet altijd eenvoudig. Daarom zet ik creativiteit in als krachtig communicatiemiddel. Momenteel bied ik Mixed Media maken, Krachtbord maken, Boekselen en Mandala tekenen aan. Op die creatieve manieren sta je jezelf toe om je gevoelens te onderzoeken, vorm te geven en visueel te maken.

Een waardevolle investering in jezelf

Een individuele creatieve coaching sessie duurt ongeveer 2 uur en kost € 99,95. Dit bedrag is inclusief alle creatieve materialen, koffie/thee en wat lekkers. Elke sessie is uniek en wordt afgestemd op jouw persoonlijke behoeften, waardoor je een waardevolle investering in jezelf doet voor de lange termijn.

Het genoemde bedrag is inclusief btw en mijn algemene voorwaarden zijn van toepassing.

Betalen kan gemakkelijk, veilig en uitsluitend via pin (pinautomaat aanwezig), direct na de creatieve coaching sessie. Wil je ook een factuur ontvangen via de mail? Geen probleem, ik stuur het met liefde naar je toe.

Meer informatie:
Creatieve coaching [Losse sessie] | Zonder moeten op blote voeten | Rouw- en verlies coaching

Prijs 99,95€

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie