Over mij

Ik ben José van Breugel

Ik ben open, enthousiast en positief ingesteld maar heb natuurlijk ook wel eens een kut dag. 

No-nonsense mentaliteit.
Ik zeg wat ik te zeggen heb en dat met de woorden die als eerste in me op komen. Doordat ik 'recht door zee'  ben, spaart het me energie en tijd die ik dan op andere plekken weer nuttig in kan zetten. 

Ik laat iedereen in zijn waarde en houd me liever bezig met het begrijpen van mensen. Als ik begrijp waarom mensen zich gedragen zoals ze zich gedragen kan ik me beter verplaatsen in hun wereld.

Het mooiste wat je in mijn ogen kunt zijn is jezelf.

Ik behandel mensen zoals ik zelf behandeld wil worden en duw ze graag buiten hun comfortzone, niet omdat dat zo fijn is maar omdat ik weet dat het werkt. Met de inzet van mijn humor wordt het vaak nog gewaardeerd ook...hoe mooi is dat!

Ik geloof in ons zelfhelend vermogen. Ik zeg altijd, "alles zit in je voeten" en dan bedoel ik dus al die duizenden zenuwuiteinden! Als je ergens last van hebt, bijvoorbeeld lage rugpijn, ontstaan er ophopingen van verschillende chemische stofjes rond die zenuwuiteinden in de corresponderende zone op de voeten. Bij voetreflexologie worden deze punten gemasseerd om die stofjes af te voeren maar als je op blote voeten loopt worden ze ook gemasseerd en dus ook de chemische stofjes afgevoerd! Ik zeg...win-win situatie!  (Uitzonderingen daargelaten)

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie