Over mij

Over mij

Dit is typisch José

✔️ Als een open, enthousiaste persoon met een positieve kijk op het leven, omarm ik de ups en downs die het leven te bieden heeft. Mijn no-nonsense mentaliteit laat me altijd recht voor zijn raap zijn, zonder tijd te verspillen aan omwegen. Dit geeft me de ruimte om mijn energie en tijd te investeren waar het echt telt.

✔️ Respect voor anderen staat hoog in het vaandel voor mij, en ik geef de voorkeur aan begrip boven veroordeling. Door de drijfveren achter iemands gedrag te doorgronden, kan ik me beter inleven in hun wereld.

✔️ Authenticiteit is voor mij het ultieme schoonheidsideaal. Ik behandel anderen zoals ik zelf behandeld wil worden en moedig ze aan om buiten hun comfortzone te stappen. Met een knipoog naar humor weet ik zelfs de lastigste situaties positief te benaderen, en dat wordt vaak gewaardeerd.

✔️ Mijn geloof in het zelfhelend vermogen van ons lichaam is rotsvast. Mijn motto luidt: "Alle antwoorden zitten in je voeten!" Ik verwijs hiermee naar de duizenden zenuwuiteinden in onze voeten. Bij klachten zoals lage rugpijn kunnen zich chemische stoffen ophopen rond deze zenuwuiteinden. Voetreflexologie kan deze punten masseren om deze stoffen af te voeren, maar ook gewoon op blote voeten lopen kan dit effect hebben. Een echte win-winsituatie! (met uitzondering van enkele gevallen).

✔️ Een tevreden cliënt heeft me omschreven als een eerlijke, openhartige, positieve, nuchtere en no-nonsense professional.

Meer informatie:
Over mij | Zonder moeten op blote voeten | Rouw- en verlies coaching

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie