Persoonlijke kaartlegging

Persoonlijke kaartlegging

Wil je een antwoord op een vraag of inzicht krijgen in wat de toekomst voor jou in petto heeft? Dan ben je hier aan het juiste adres! Met behulp van de kaartendecks "Begeleiding vanuit de Bron" en "Terugkeer van Spirit" bied ik kaartleggingen aan die rechtstreeks spreken tot jouw hart en ziel.

🔵 De "Begeleiding vanuit de Bron" kaarten zijn als een liefdevolle gids die je bijstaat op jouw levenspad. Ze bieden zinvolle en praktische begeleiding om jouw intuïtie te ontwikkelen en je persoonlijke band met je spirituele gidsen te versterken.

🟠 Terwijl de "Terugkeer van Spirit" kaarten zich richten op de diepere, emotionele uitdagingen van het leven. Deze kaarten bieden leiding en inzicht in jouw persoonlijke groei en dagelijkse strubbelingen.

Bij het aanvragen van een kaartlegging (uit het kaartendeck naar keuze), mag je kiezen tussen een legging voor leiding, waarbij je snel antwoord krijgt op een vraag die je hebt, of een legging voor de toekomst, die laat zien wat er in de toekomst staat te gebeuren op basis van jouw huidige acties en omliggende factoren.

Wat deze kaartleggingen zo bijzonder maakt, is de krachtige Shamballa energie waarmee ik werk. Deze energie stelt ons in staat om herstel, heelwording, vrijheid en liefde te ervaren, zowel voor onszelf als voor anderen. Shamballa energie heeft de magische kracht om angsten te verdrijven en onze unieke innerlijke kracht te onthullen.

Bij het maken van een keuze tussen de kaartendecks, moedig ik je aan om te luisteren naar je intuïtie, goed te voelen en te kiezen wat op dat moment het beste bij je past.

🟡 Wil je weten hoe een kaartlegging in zijn werk gaat? Klik dan HIER.

Prijs 16,5€

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie