Rouw, Kappen nou! [Coaching traject]

Rouw, Kappen nou! [Coaching traject]

In mijn Rouw, Kappen Nou! coaching traject begeleid ik jou op jouw reis naar een positieve mindset tijdens jouw rouwproces. Hier draait alles om jouw verhaal, met alle emoties die daarbij komen kijken. Maar weet je, de focus ligt altijd op jouw toekomst, op wat er voor je ligt!

Tijdens onze sessies krijg je alle ruimte om jouw hart te luchten, om te voelen en te ervaren wat er in jou leeft. En geloof me, dat is helemaal oké. Maar we gaan verder dan dat. Samen zetten we die negatieve gedachten om in positieve krachten. We stellen nieuwe doelen op, doelen die passen bij jouw pad naar herstel en groei. En het mooiste? Ik reik je de tools aan die je nodig hebt om vol vertrouwen verder te gaan, om jouw 'nieuwe' leven met open armen te omarmen.

Na jouw traject sta jij sterker in je schoenen dan ooit tevoren. Je hebt geleerd hoe je die donkere wolken kunt verdrijven en plaats kunt maken voor het stralende zonlicht van positiviteit. En je staat niet alleen. Met mijn begeleiding en de inzichten die je hebt opgedaan, ben jij klaar om vol goede moed jouw toekomst tegemoet te treden.

[Losse sessies ook mogelijk]

Meer informatie:
Aanbod | Zonder moeten op blote voeten | Rouw- en verlies coaching

Prijs 599€

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie