Kadomand Kika

Kadomand Kika

Kadopakketonline heeft een goed gevulde kadomand samengesteld met de lieve Kika beer. Wat is er nou mooier dan een leuke kadomand te geven waarmee tevens het goede doel wordt gesteund?

De inhoud van de kadomand is:

  • Kika beer 
  • Spuugdoek oranje
  • Tutpop met paars oor
  • Happy Hands Baby & Me paint foto frame
  • Ronde mand wit 


Voor zowel de kikabeer, de spuugdoek als de tutpop kunt u er ook voor kiezen om een tekst, naam en/of datum te laten borduren. U kunt bij de bestelling aangeven in welke kleur en welk lettertype u graag de artikelen wilt laten borduren.

U kunt er ook voor kiezen een datum op de artikelen erbij te laten borduren. Als u gaat bestellen, kunt u aangeven voor hoeveel artikelen een datum erbij moet worden geborduurd. Mogen wij vriendelijk vragen in de opmerkingen te laten weten op welke artikelen u een datum wenst, indien u ervoor kiest om niet alle artikelen van datum te voorzien.

Wilt u graag het logo van uw bedrijf op het artikel hebben geborduurd? Dat kan! Prijs op aanvraag - neem gerust contact met ons op voor een vrijblijvende prijsopgave.

Alle artikelen worden mooi opgemaakt in een ronde witte mand en feestelijk verpakt in cellofaanfolie met sierlijke linten. Wij doen er voor u een gratis kaartje bij waarop wij uw persoonlijke boodschap voor u kunnen schrijven.

https://kadopakketonline.nl/Kadomand-Kika

 

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie