KiKa beer met naam

KiKa beer met naam

Wat is er mooier om een kado te geven aan iemand waar je veel van houd en dat je daarmee ook nog een mooi doel als Kika steunt?
Bij Kadopakketonline kunt u de originele Kika beer bestellen met uw eigen naam. U kunt kiezen uit de kleur beer wit en bruin. Momenteel heeft de witte kika beer een langere levertijd.

Wij zorgen ervoor dat de beer een t-shirtje aan krijgt waar uw eigen gekozen naam of tekst op word geborduurd. Zo wordt de Kika beer een nog persoonlijker kraamcadeau om te geven aan de kersverse ouders van een pasgeboren baby . Maar de beer hoeft natuurlijk niet perse een kraamkado te zijn. De Kika beer is voor alle leeftijden en ook geschikt om iemand, bijvoorbeeld, een hart onder de riem te steken in moeilijke tijden!

Wilt u namens uw bedrijf een leuk kado geven en ook een steentje bijdragen aan het goede doel Kika? De Kika beer met uw bedrijfsnaam en / of -logo is natuurlijk een heel leuk idee als kraamcadeau voor een collega die net vader/moeder is geworden. Prijs op aanvraag! Neem gerust contact met ons op. Wij denken graag met u mee.

Welk bedrag wordt er nu exact gedoneerd aan Kika?
De waarde van de Kika beer à €14,95 gaat sowieso naar Kika en komt ten goede aan alle doelen die zij stelt voor het gevecht tegen Kinderkanker.
Het verschil van de verkoopprijs van € 23,95 en € 14,95 is dan €9,00.
Van deze € 9 besteden wij +/- € 6,50 aan het shirtje voor de beer en om dit voor u te laten borduren.
Het resterende bedrag van € 2,50 zal Kadopakketonline.nl doneren aan Stichting Kinderen Kankervrij. 

 

https://kadopakketonline.nl/Kika-Beer-met-naam

Prijs 23,95€

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie