Kraammand Cottonbaby® Jungle

Kraammand Cottonbaby® Jungle

Kraammand Cottonbaby® Jungle

Met deze kraammand raken wij helemaal in tropische sferen door de natuurlijke kleuren en de leuke jungle print op de Cottonbaby® tutpop.

Inhoud kraammand:

  • Cottonbaby® knuffelkonijn Jungle
  • Cottonbaby® badcape (kleur kaki groen)
  • Beer Boris (45cm)
  • Badjas van Jollein (kleur ash green)
  • Rieten mandje (gratis)


U kunt ervoor kiezen om de kraammand een persoonlijke teint te geven door de badjas, badcape en de knuffelbeer te laten borduren met een naam of persoonlijke tekst. Indien gewenst kunt u bij de bestelling opgeven welke tekst en/of naam wij voor u op de artikelen mogen laten borduren en in welke kleur u dit wenst. 

U kunt er ook voor kiezen een datum op de artikelen erbij te laten borduren. Als u gaat bestellen, kunt u aangeven voor hoeveel artikelen een datum erbij moet worden geborduurd. Mogen wij vriendelijk vragen in de opmerkingen te laten weten op welke artikelen u een datum wenst, indien u ervoor kiest om niet alle artikelen van datum te voorzien.

Dit kraamkado wordt voor u feestelijk ingepakt in cellofaanpapier samen met sierlijke linten. Wij doen er voor u een gratis kaartje bij waarop wij voor u een persoonlijke boodschap aan de ontvanger kunnen schrijven.

https://kadopakketonline.nl/Kraammand-Cottonbaby%C2%AE-Jungle ;

Prijs 61,95€

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie