Kraammand Happy Monkey

Kraammand Happy Monkey

Wij hebben voor u u een mooie kraampakket samengesteld, waar zowel de baby als de kersverse ouders veel plezier van zullen hebben!

Inhoud kraammand:
• Funnies knuffel aap 45cm
• Tutpop Konijn
Badjas Jollein Storm Grey
Fleece babydeken met knuffel
Happy Hands 2-dimensionale fotolijst
• Babymutsje
Rieten mand 

U kunt ervoor kiezen om de kraammand een persoonlijke teint te geven door de badjas, de fleecedeken, de tutpop, babymutsje en de knuffelaap te laten borduren met een naam of persoonlijke tekst. Indien gewenst kunt u bij de bestelling opgeven welke tekst en/of naam wij voor u op de artikelen mogen laten borduren en in welke kleur u dit wenst. 

U kunt er ook voor kiezen een datum op de artikelen erbij te laten borduren. Als u gaat bestellen, kunt u aangeven voor hoeveel artikelen een datum erbij moet worden geborduurd. Mogen wij vriendelijk vragen in de opmerkingen te laten weten op welke artikelen u een datum wenst, indien u ervoor kiest om niet alle artikelen van datum te voorzien.

Uiteraard kunnen wij voor bedrijven ook een bedrijflogo of -naam op de artikelen laten borduren om bijvoorbeeld expats, die net een kindje hebben gekregen, een typisch Nederlandse kraammand kado te doen namens uw bedrijf. Wilt u hier meer informatie over ontvangen? Neemt u gerust contact met ons op. Wij zijn u graag van dienst!

Alle artikelen worden mooi opgemaakt in een rieten mand en feestelijk voor u in cellofaanpapier ingepakt met sierlijke linten. Wij doen er voor u een gratis kaartje bij waarop wij voor u een persoonlijke boodschap aan de ontvanger kunnen schrijven.
 

https://kadopakketonline.nl/Kraammand-Happy-Monkey

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie