Huisstofmijt uit uw matras vanaf €14,95

Huisstofmijt uit uw matras vanaf €14,95

Huisstofmijt Behandeling

Veel mensen denken dat zij last hebben van een huisstofallergie. Binnenshuis ervaren zij tranende ogen, benauwdheid en kortademigheid. Ook hebben zij soms een loopneus of juist een verstopte neus. In de meeste gevallen gaat het hierbij niet om een huisstofallergie maar om een huisstofmijtallergie.

De huisstofmijt is een minuscuul beestje, dat goed gedijt op plaatsen waar zich veel stof bevindt, zoals in kussens en matrassen. Hij leeft van huidschilfers van mensen en dieren. Uw bed is dan ook bij uitstek geschikt als woonplaats voor deze mijten.

Bij een allergie voor de huisstofmijt, reageert uw immuunsysteem op direct huidcontact met de mijt en op de uitwerpselen van de mijt. Die uitwerpselen zijn zo klein, dat deze door de lucht kunnen zweven en gemakkelijk ingeademd worden.

Bij een allergische reactie kan er sprake zijn van luchtwegklachten, zoals een piepende ademhaling, hoesten, benauwdheid of zelfs astma. Ook ervaren veel mensen een loopneus, een verstopte neus of niesbuien. In sommige gevallen uit de allergie zich door middel van jeuk, eczeem of tranende ogen.

Om een huisstofmijtallergie te beperken, is het zaak om zo snel mogelijk zo veel mogelijk huisstofmijten te verdelgen. Met onze gepatenteerde vacuümzuiger wordt 99,999% van de huisstofmijt verwijderd, uit bijvoorbeeld kussens en matrassen. Door de trillingen van het apparaat wordt de huisstofmijt “losgeklopt”, waarna deze door de vacuümzuiger uit het matras wordt gezogen en door het uv-licht wordt verdelgd.

Indien u een huisstofmijtallergie hebt, raden wij u aan om voor een dubbele anti-huisstofmijtbehandeling te kiezen. Het duurt namelijk 6 weken voordat een eitje zich ontwikkelt tot een volwassen huisstofmijt. Twee behandelingen met een interval van ruim 6 maanden zijn dus het meest effectief.

Informatie over de organisatie