wilt u schoon slapen..wij reinigen uw matras weer heerlijk schoon

wilt u schoon slapen..wij reinigen uw matras weer heerlijk schoon

Matras reinigen

Matrassen krijgen heel wat te verduren: iedere nacht opnieuw nemen zij zo’n 300 ml tot 2 liter vocht op! Dit vocht veroorzaakt de gele vlekken op het matras. Daarnaast verliest iedere slaper vele minuscule huidschilfers op het matras, die een perfecte voedingsbron zijn voor huisstofmijt. Wordt u vaak wakker met een verstopte neus? Wellicht hebt u dan een huisstofmijtallergie ontwikkeld, mede door uw oudere matras.

Overweegt u nu de aanschaf van een nieuw matras? Informeer dan eerst vrijblijvend bij de Mobiele Meubelstomerij of wij uw huidige matras kunnen reinigen, zodat deze nog wat langer meegaat. Een duurzame en voordelige keuze!

Bij de matrasreiniging maken wij uiteraard gebruik van milieuvriendelijke en biologisch afbreekbare producten. Deze zijn niet schadelijk voor mens, dier en milieu maar pakken wel de huisstofmijt, virussen, bacteriën en vervuiling hard aan. Een geruststellende gedachte voor een meubel waarin we zoveel tijd doorbrengen…

Na de reiniging kunnen wij uw matras voorzien van een coating, die in de toekomst stof, vuil en vlekken afstoot, zonder dat dit een negatieve invloed heeft op de ademende functie van uw matras.

Informatie over de organisatie