Korting op bedrijfssoftware - Weet jij waarom iedereen zo druk is?

Korting op bedrijfssoftware - Weet jij waarom iedereen zo druk is?

Maak nu gebruik van het meest eenvoudige taakmanagementsoftware voor het MKB in Nederland voor 50% korting!

Herken jij ook dat als je vraagt aan je medewerkers hoe het gaat dat ze dan vaak zeggen; Goed, maar ben druk ? Lees dan verder!

Vaak is dat omdat ze denken heel druk te zijn omdat ze geen overzicht hebben in welke taken uitgevoerd moeten worden. Hierdoor zijn je medewerkers minimaal 41% minder productief, is er een verhoogde kans op verzuim (werkdruk is verzuimreden nummer 1 in Nederland) en is er 68% kans dat zij op zoek gaan naar een andere baan.

GetJobsDone lost dit op door het bieden van plug & play takenmanagement software voor het MKB. Met de software kan er een efficiëntere verdeling van de taken worden gemaakt door de taken inzichtelijk te krijgen en te verdelen onder het personeel op basis van wie de beste skills voor de taak beheert. Als uiteindelijk het eigen personeel vol zit en er nog taken moeten worden uitgevoerd, dan kunnen organisaties door middel van onze AI binnen 3 klikken de opdracht uitzetten binnen onze community van professionals. Zodra er met een externe opdrachtnemer wordt gewerkt regelen wij de overeenkomsten en de betalingen.

Prijs 122€

Informatie over de organisatie

Deel deze advertentie